Ha már hallottad, de nem tudod pontosan miről is van szó... Ha szereted a technikai sportokat, de eddig úgy hitted elérhetetlen számodra... Ha jó társaságra és egy kis adrenalinlöketre vágysz, de nem riadsz meg a kemény munkától sem, ami mindezek eléréséhez vezető úton vár...

2015. április 14., kedd

Második bemutatkozó friss versenyzőnk Kovács Olivér

  • Kovács Olivér



    Sziasztok!

    Kovács Olivér vagyok, Lovasról egy Balaton parti piciny faluból. 27. életévemen töltöm be az idén. Pár éve űzöm a motorsportot, de komolyabban 2 éve pitbike-ozom.Úgy érzem most jutottam el arra a szintre, hogy elinduljak egy szezonban, és megmérettessem magam. Ez az év egyenlőre tanuló év lesz, de megpróbálok képességeimet legjobban kihasználva minél jobban teljesíteni.160 cm3 pitbike-kal fogok indulni ,amelyet Matern Balázs készített fel a versenyekre. Egyelőre ennyit magamról, majd a többit a pályán megmutatom.
     Egyik legnagyobb köszönet jár  annak a  személynek, aki nélkül soha nem jutottam volna el idáig, és jóban rosszban mellettem állt,  Ő nem más mint barátnőm: Pongó Jessica. Köszönöm még a Tóth Vill Kft-nek a támogatásért, Ács Norbertnek a rengeteg felkészítő edzésért, Kovács Andrásnak , alias’ Bundinak a kanyartechnikákért, Turi Tomek-nek a felszerelésért és Matern Balázsnak aki profi módon, nagyon nagy segítséggel összetette a motort, és nem utolsó sorban családomnak, akik anyagi támogatással is hozzájárultak ahhoz,  hogy idáig eljuthattam.
    Találkozunk a pályán, gyertek szurkolni és pitbike-ozni!!
  • , "Köszönöm még Vígh Dánielnek a dízájn tervezéséért, és a Veszpitbike-nek a támogatást."


    Mi pedig köszönjük Kovács Olivérnek, hogy  Facebook oldalán kitartó munkával, már több mint egy éve népszerűsíti a pitbike sportot!  (szerk.)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése